Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. Duinvliet! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/4 Algemeen
2/4 Lidmaatschap Vragen m.b.t. het soort lidmaatschap waarvoor men inschrijft
>
3/4 Aanvullende vragen voor Jeugdleden
>
4/4 Akkoordverklaring
>

Lid worden?

Je kunt op elk gewenst moment lid worden van onze vereniging. Voor nieuwe jeugdleden geldt op dit moment een wachtlijst.

Vul het inschrijfformulier in en upload je pasfoto.

Ontdek de mogelijkheden voor senioren van onze vereniging, zoals het nieuwe-leden-event, indeelavonden en competitie en voor onze jeugd.

Wil je informatie nadat je lid bent geworden van onze vereniging? Stuur ons gerust een e-mail!

Veel informatie vind je onder Ledeninformatie.

Voorwaarden

  • Door het invullen en versturen van dit formulier meld je je aan voor het lidmaatschap van Tennisvereniging Duinvliet en ga je akkoord met de bijbehorende contributie en opzegtermijn (zie de contributiepagina voor de details).
  • Met jouw inschrijving als jeugdlid, schrijf je je ook in voor tennisles. Dat is verbonden aan het lidmaatschap.
    Op dit moment geldt een wachtlijst voor nieuwe jeugdleden.
  • Tennisvereniging Duinvliet gebruikt je gegevens voor haar eigen administratie/communicatie en ze worden ter beschikking gesteld aan de KNLTB. Voor details verwijzen wij naar ons Privacy Beleid.
  • Vanwege het sociale karakter van de tennisvereniging vinden wij het leuk om foto’s/video’s van onze evenementen op onze website/nieuwsbrief te plaatsen. Heb je hier bezwaar tegen, meld je dan bij aanvang van het evenement bij de wedstrijdleiding. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Voor details verwijzen wij naar ons Privacy Beleid.

Je ontvangt binnen een week een bevestiging van je lidmaatschap.
Niets ontvangen?  Check dan even je spamfolder!