Ledeninformatie

Baan reserveren met de ClubApp

Vrijspelen is alleen mogelijk op basis van een online reservering via de KNLTB clubapp. Heb je deze nog niet, download die dan op je telefoon of tablet.
Lees hier hoe je de clubapp installeert en gebruikt

 • Je ziet de beschikbare banen en tijden.
 • Je kiest met wie je gaat spelen.
 • Jij en jouw medespelers krijgen per mail een bevestiging.
 • Een reservering is niet vrijblijvend. Als je reserveert dan kom je ook.
 • Annuleren of wijzigen kan via de clubapp.

Beleid baan reserveren
We stimuleren het reserveren van banen in de vroege en late avond door de speeltijd te verruimen. Op maandagavond kun je, na het indelen, om 21:00 een baan reserveren. Op vrijdagavond zijn er tijdens en na het indelen voldoende vrijspeelmogelijkheden. De dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn ingedeeld in 3 blokken van 80, 70 en 90 minuten:

 1. In blok 1, van 18:30 tot 19:50. De speeltijd is dan 80 minuten.
 2. In blok 2, van 19:50 tot 21:00, speel je 70 minuten.
 3. In blok 3, van 21:00 tot 22:30, mag je tot 23:00 doorspelen.

Verder zijn dit belangrijke aandachtspunten:

 • De speeltijd is 80 minuten voor dubbelspel en 40 of 80 minuten voor enkelspel.
 • Gebruik de aangegeven bloktijden bij het reserveren in de app. Verander de starttijd niet.
 • Op dinsdag- en woensdagavond wordt er geen enkelspel toegestaan. Uitzondering: als op de dag zelf VOOR DEZELFDE AVOND er nog ruimte blijkt te zijn, mag er enkelspel gereserveerd worden.
 • We beperken het aantal keer dat je vooraf kunt reserveren tot 3 keer per week.
 • Op de dag zelf kun je altijd reserveren als er een baan vrij is. Die reserveringen tellen niet mee in de 3x vooraf reserveren.
 • Reserveer niet op de allebei de drukke avonden: dinsdag- en woensdagavond en reserveer geen baan op de avond dat je ook training hebt.

Contributie

De rekening van de contributie ontvang je jaarlijks via een e-mail. Die wordt januari/februari verstuurd. De rekening mag je in drie termijnen voldoen. Lees meer over contributie

Introductie (niet-leden)

Twijfel je nog over een lidmaatschap bij Tennisvereniging Duinvliet? Niet doen! Stuur ons een e-mail en we nemen je twijfels weg. Jeugdleden sturen een e-mail naar jeugdcommissie.

Ben je lid en wil je een baan reserveren met iemand die geen lid is?
Dat gaat niet op een verenigingsbaan. Als je met een of meerdere introducees wil spelen, dan kun je voor een gereduceerde tarief een baan huren bij Tennispark Duinvliet. Op deze manier kun je per keer maximaal 3 niet-leden introduceren.
Bij aankomst dien je je, voor je gaat spelen, bij de bar aan te melden en je als lid te identificeren met je ledenpas (in de app beschikbaar).

Competitie

Tennisvereniging Duinvliet speelt met meerdere (gemengd/dames/heren) teams in de competitie regio Noordwest/IJmond. Je kan een eigen team starten of je aanmelden bij de Technische Commissie die kijkt of je geplaatst kan worden in een bestaand team. Lees meer...

Evenementen

Tennisvereniging Duinvliet heeft een actieve Activiteitencommissie die gedurende het gehele jaar evenementen verzorgd, gekoppeld aan het seizoen of aan een thema. Leden van elk niveau zijn welkom en de animo is vaak zo groot dat je je snel moet opgeven om niet op de wachtlijst te belanden!

Lees meer over alle activiteiten en check het nieuwsoverzicht op de homepage.

Indelen (husselen / toss)

Elke maandag- en vrijdagavond en maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag kunnen alle seniorleden deelnemen aan het indelen. Je meldt je een dag van tevoren aan en je wordt ingedeeld in een groepje spelers van vergelijkbare sterkte. Meer hierover…

Kennismaken

Hoe word je lid? En waarom bij dit tennispark en bij deze vereniging? Voel je welkom om een kijkje te nemen op ons park of je vraag te stellen aan iemand van een commissie.

Heb je vragen over tennislessen? Lees meer op de site van Tennis Kreatief.

Niveau en kleurindeling

Elk tennisniveau is binnen tennisvereniging Duinvliet goed vertegenwoordigd. Dat zie je terug in de indeling van de competitieteams.

Voor de interne clubactiviteiten (zoals indelen en evenementen) krijgt elke lid een kleur toegekend door de technische commissie in overleg met de tennistrainer(s). De kleuren zijn, oplopend in sterkte: blauw, groen, geel, oranje, rood en zilver. Wil je dat je indeling heroverwogen wordt, stuur je vraag dan per e-mail naar de Technische Commissie.

Les / Tennisles

Als seniorlid van Tennisvereniging Duinvliet kun je bij Tennis Kreatief lessen volgen tegen het verenigingstarief.

Het lesgeld is voor volwassenen exclusief lidmaatschap. Voor jeugdleden is het lesgeld inclusief lidmaatschap: in het lesgeld van jeugdleden (5 t/m 20 jaar) zit ook het lidmaatschap van Tennisvereniging Duinvliet. 

Lees meer over het tennispark of ga direct naar de informatie van Tenniskreatief (tennisschool)

Vacature

Vrijwilligers zijn altijd welkom! Kijk welke commissie je wilt versterken.
Wij zoeken momenteel met name leden voor de Jeugdcommissie.

Webcam

Wil je weten of de banen bespeelbaar zijn? Check dan de webcam via je je telefoon! De ClayTech-ondergrond voert het regenwater snel weg, zodat plassen op de baan meestal snel verdwijnen. 

Lid worden

Lid worden kan je gedurende het hele jaar.

Tennisvereniging Duinvliet heeft een nieuwe ledencommissie om ervoor te zorgen dat elk nieuw lid zich welkom voelt en zich snel een weg weet te vinden binnen onze vereniging. 

Pasje (KNLTB-pas)

Je KNLTB-ledenpas is voortaan alleen digitaal beschikbaar in de Club App

Openings- en sluitingstijden

Het park is alle seizoenen geopend! Rondom de jaarwisseling, op Koningsdag en Sinterklaasavond is het park gesloten.  Check voor de actuele openingstijden en sluitingsdagen de Club App of de site van het tennispark.

Opzeggen

Opzeggen kan voor 30 november door het invullen van een formulier, dat staat onder Lidmaatschap

Parkeren

Het tennispark heeft een ruime parkeerplaats waar je gratis kan parkeren.

Verloren/gevonden

In het clubhuis bevindt zich een bonte verzameling aan gevonden artikelen. Jas, pas, sleutel kwijt? Wie weet is deze gevonden! Bel het clubhuis op +31235440684.