Training


LET OP : Wil je weten of de les doorgaat ivm regen / weersomstandigheden. Tennispark Duinvliet / Tennis Kreatief geeft altijd een update via nieuwsberichten op de site van het tennispark: https://www.duinvliet.nl/nieuwsberichten.html

De lessen worden verzorgd door Tennis Kreatief. Het team van TK bestaat uit vier gepassioneerde en enthousiaste tennisleraren onder leiding van hoofdtrainer Xander van den Berg.

Donny Otte. (trainer) (Voorzitter jeugdcommissie)

Marc Riemersma. (trainer)

Lotte Huveneers.

Xander van den Berg
Xander van den Berg

Hoe zien de jeugdlessen eruit?

Op maandag t/m vrijdagmiddag zal er volgens een vast schema worden getraind:

  • Jeugd Rood                5 t/m 8 jaar             van 15.30 tot 16.20 uur
  • Jeugd Oranje            9 t/m 10 jaar             van 15.30 tot 16:30 uur
  • Jeugd Groen            11 t/m 12 jaar            van 16.00 tot 17.30 uur
  • Jeugd Geel               13 t/m 14 jaar            van 17.30 tot 18.30 uur
  • Jeugd Geel               15 tot 21 jaar            van 17.30 tot 18.30 uur

Op deze manier krijgt de jeugd een veel betere training aangeleverd. Er zal een combinatie worden gemaakt tussen techniek en het wedstrijdelement. Meerdere trainers zullen dagelijks aanwezig zijn om de trainingen te geven en Xander zal aanwezig zijn om alle lessen te begeleiden. Door voor ieder niveau een vaste tijd te hanteren, is het makkelijker een les in te halen bij verhindering. Er worden lessen gegeven in cyclussen van 15 lessen.

Per 1 april starten de jeugdtrainingen weer. Zie voor de indeling de volgende links:

TENNISVELD MINI

Tennis Kreatief maakt gebruikt van het Tenniskids programma van de KNLTB. Dit programma is speciaal gemaakt om vooral jonge kinderen op een speelse en leuke manier kennis te laten maken met tennis en waardoor ze zich snel ontwikkelen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten ballen per leeftijd/kleur en wordt ook de baangrootte aangepast.

Voor de zomerlessen ontvang je in februari per mail een formulier waarop je kunt aangeven welke dag/dagen het beste zou uitkomen, en voor de winterlessen is dat in augustus.

Voor meer informatie over de trainingen mail naar [email protected]

Wil je lid worden, vul dan het digitale inschrijfformulier in.