Over T.V. Duinvliet

Tennisvereniging Duinvliet
Tennisvereniging Duinvliet is een actieve vereniging, met zo’n 650 leden. Niet al te groot, maar groot genoeg om op elk niveau tennisactiviteiten te kunnen organiseren.
De indeelmiddagen en -avonden (ook wel husselen of tossen genoemd) worden goed bezocht door zowel de beginnende als de gevorderde tennisser, evenals de andere activiteiten.
Elk lid is van harte welkom bij (seizoens)evenementen die de vereniging organiseert en kan aansluiten bij de competitieteams of deze zelf starten.

Historie
Tennisvereniging Duinvliet is opgericht in februari 1982 onder de naam T.V. Fablo, dat ‘sprookjesachtig’ in het ‘Esperanto’ betekent. De vereniging maakte gebruik van een bollenschuur in de wijk, eveneens omgedoopt tot Fablohal, die bij leegstand in de winter getransformeerd werd (en nog steeds wordt) tot een geschikte tennis- en badmintonlocatie. T.V. Fablo scheidde zich af van het badminton toen de tennislocatie Tennispark Duinvliet ontstond aan de Elswoutslaan. In 2006 kreeg de tennisvereniging haar huidige naam, Tennisvereniging Duinvliet.