Competitie jeugd

De jeugd competitie bestaat uit de Tenniskids competitie en de Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau kan je aan één van beide competities meedoen. Dus is er voor iedere jeugdtennisser een competitievorm die bij je past.


Tenniskids competitie

Voor de jongste is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is tot en met 12 jaar. Het gaat in deze  competitie vooral om leuke wedstrijdjes spelen en plezier hebben.

Wij doen met Tenniskids Groen mee aan de voorjaar- en najaarscompetitie. In deze competitie speel je op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen teams van andere tennisverenigingen in de buurt.

KNLTB Junioren competitie

Ben je tussen de 11 en 17 jaar? Dan kan je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Samen met jouw team - bestaande uit meisjes, jongens of een mix van jongens en meisjes - ga je tijdens de competitie de strijd aan met teams van andere verenigingen. Zowel in het voor- als najaar kun je competitie spelen.

In de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar spelen jongens en meisjes door elkaar, mét en tegen elkaar. Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers. Je speelt met je team 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen.

De Junioren competitie 13 t/m 17 jaar bestaat uit een meisjescompetitie, jongenscompetitie en een gemengde competitie. Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers. Bij de meisjes- en jongenscompetitie speel je met je team op een speeldag 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. Bij de gemengde competitie speel je 2 jongens enkelpartijen, 2 meisjes enkelpartijen en 2 gemengd dubbelpartijen.

Competitieteams voorjaar 2024