Ledeninformatie
Vrijspelen is alleen mogelijk op basis van een online reservering via de KNLTB clubapp. Heb je deze nog niet, download die dan op je telefoon of tablet. Hoe je de clubapp installeert, lees je hier.
 • Je ziet de beschikbare banen en tijden.
 • Je kiest met wie je gaat spelen.
 • Jij en jouw medespelers krijgen per mail een bevestiging.
 • Een reservering is niet vrijblijvend. Als je reserveert dan kom je ook. Annuleren of wijzigen kan tot 4 uur voor de gereserveerde tijd.
Hier vind je 2 video instructies voor het gebruik van de KNLTB ClubApp: Inloggen en nieuw wachtwoord aanvragen en Baan reserveren We stimuleren het reserveren van banen in de vroege en late avond door de speeltijd te verruimen. Op maandagavond kun je, na het indelen, om 20:30 een baan reserveren. Op vrijdagavond zijn er tijdens en na het indelen voldoende vrijspeelmogelijkheden. De dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn ingedeeld in 3 blokken van 80 minuten:
 1. In blok 1, van 18:40 tot 20:00, mag je 10 minuten eerder starten, om 18:30. De speeltijd is dan 90 minuten.
 2. In blok 2, van 20:00 tot 21:20, speel je 80 minuten.
 3. In blok 3, van 21:20 tot 22:40, mag je tot 23:00 doorspelen.
Verder zijn dit belangrijke aandachtspunten:
 • De speeltijd is 80 minuten voor dubbelspel en 40 of 80 minuten voor enkelspel.
 • Gebruik de aangegeven bloktijden bij het reserveren in de app. Verander de starttijd niet.
 • Op dinsdag- en woensdagavond wordt er geen enkelspel toegestaan in de blokken van 80 minuten. Uitzondering: als op de dag zelf VOOR DEZELFDE AVOND er nog ruimte blijkt te zijn, mag er enkelspel gereserveerd worden.
 • We beperken het aantal keer dat je vooraf kunt reserveren tot 3 keer per week. Meedoen aan het indelen of trainen telt ook als een reservering.
 • Op de dag zelf kun je altijd reserveren als er een baan vrij is. Die reserveringen tellen niet mee in de 3x vooraf reserveren.
 • Reserveer niet op de allebei de drukke avonden: dinsdag- en woensdagavond en reserveer geen baan op de avond dat je ook training hebt.

 

De rekening van de contributie ontvang je jaarlijks via een e-mail  van ClubCollect. De wordt medio februari verstuurd. De rekening mag je in twee termijnen voldoen. Lees meer over contributie

Twijfel je nog over een lidmaatschap bij Tennisvereniging Duinvliet? Niet doen! Stuur ons een e-mail en we nemen je twijfels weg. Voor senioren hebben we zelfs een nieuwe leden-commissie. Jeugdleden sturen een e-mail naar jeugdcommissie.

Ben je lid en wil je een baan reserveren met iemand die geen lid is?
Dat gaat niet op een verenigingsbaan. Als je met een of meerdere introducees wil spelen, dan kun je voor het gereduceerde tarief van 10 euro per uur een baan huren bij Tennispark Duinvliet. Op deze manier kun je per keer maximaal 3 niet-leden introduceren.

Tennisvereniging Duinvliet speelt met meerdere (gemengd/dames/heren) teams in de competitie regio Noordwest/IJmond. Je kan een eigen team starten of je aanmelden bij de Technische Commissie die kijkt of je geplaatst kan worden in een bestaand team.
Lees meer 

Het afgelopen jaar konden door de Corona-maatregelen de competitie en toernooien niet doorgaan. Houd voor de aankomende periode onze nieuwsberichten en e-mails in de gaten, want we hopen allemaal op versoepelingen. Tennislessen zijn in aangepaste vorm wel doorgegaan. 

Tennisvereniging Duinvliet heeft een actieve Evenementencommissie die gedurende het gehele jaar evenementen verzorgd gekoppeld aan het seizoen of aan een thema. Leden van elk niveau zijn vertegenwoordigd en de animo is vaak zo groot dat je je snel moet opgeven om niet op de wachtlijst te belanden!
Lees meer over alle activiteiten en check het nieuwsoverzicht

Tennisvereniging Duinvliet heeft een nieuwe ledencommissie om ervoor te zorgen dat elk nieuw lid zich welkom voelt en zich snel een weg weet te vinden binnen onze vereniging. 

Hoe word je lid? En waarom bij dit tennispark en bij deze vereniging? Voel je welkom om een kijkje te nemen op ons park of je vraag te stellen aan iemand van de commissie. 
Contact(park en commissie)

Heb je vragen over tennislessen? Lees meer op de site van Tennis Kreatief.

Elk tennisniveau is binnen tennisvereniging Duinvliet goed vertegenwoordigd. Dat zie je terug in de indeling van de competitieteams.

Voor de interne clubactiviteiten (indelen, toernooien en interne dubbelcompetitie) krijgt elke lid een kleur, een stip* op de KNLTB-pas, toegekend door de technische commissie in overleg met de tennistrainer(s). De kleuren zijn, oplopend in sterkte: blauw, groen, geel, oranje, rood en zilver. Lees meer

Als seniorlid van Tennisvereniging Duinvliet kun je bij Tennis Kreatief lessen volgen tegen het verenigingstarief.

Het lesgeld is voor volwassenen exclusief lidmaatschap. Voor jeugdleden is het lesgeld inclusief lidmaatschap: in het lesgeld van jeugdleden (5 t/m 20 jaar) zit ook het lidmaatschap van Tennisvereniging Duinvliet. 

Lees meer over het tennispark of ga direct naar de informatie van Tenniskreatief (tennisschool)

Vrijwilligers zijn altijd welkom! Kijk welke commissie je wilt versterken.
Wij zoeken momenteel met name leden voor de Jeugdcommissie.

Wil je weten of de banen bespeelbaar zijn? Check dan de webcam via je je telefoon!
De ClayTech-ondergrond voert het regenwater snel weg, zodat plassen op de baan meestal snel verdwijnen. 
Privacy-regels (autoriteit persoonsgegevens) worden nageleefd.

Lid worden kan je gedurende het hele jaar.

Tennisvereniging Duinvliet heeft een nieuwe ledencommissie om ervoor te zorgen dat elk nieuw lid zich welkom voelt en zich snel een weg weet te vinden binnen onze vereniging. 

Je KNLTB-ledenpas is meerdere jaren geldig. Je krijgt automatisch een seintje als je een nieuwe kan afhalen.
Nieuwe leden moeten eerst een pasfoto uploaden, om deze daarna af te halen in ons clubhuis.

Het park is het gehele jaar geopend! Van ’s ochtends t/m ’s avonds kun je hier terecht. Rondom de jaarwisseling en ook op Koningsdag is het park gesloten.  Check voor de actuele openingstijden en sluitingsdagen de site van het tennispark.

Opzeggen kan voor 30 november door het invullen van een formulier, dat staat onder Lidmaatschap

Het tennispark heeft een ruime parkeerplaats waar je gratis kan parkeren.

In het clubhuis bevindt zich een bonte verzameling aan gevonden artikelen. Jas, pas, sleutel kwijt? Wie weet is deze gevonden! Vraag even iemand achter de bar.