Lidmaatschap

Lid worden?

Je kunt op elk gewenst moment lid worden van onze vereniging. Voor nieuwe jeugdleden geldt op dit moment een wachtlijst. Vul het inschrijfformulier in en upload je pasfoto. Ontdek de mogelijkheden voor senioren van onze vereniging, zoals het nieuwe-leden-event, indeelavonden en competitie en voor onze jeugd. Wil je jeugdlid worden via het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dan ben je van harte welkom.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Veel informatie vind je onder Ledeninformatie. Of stuur ons gerust een e-mail

Contributienota

De contributienota ontvang je in januari of februari. Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen. De contributie voor de jeugd is inclusief 15 weken les van TennisKreatief.

Opzeggen lidmaatschap

Je lidmaatschap zeg je uiterlijk 30 november van het lopende seizoen via een volledig ingevuld formulier op. Nadat je een bevestiging hiervan hebt ontvangen per e-mail is je opzegging definitief.

Heb je alleen een winterlidmaatschap? Deze loopt aan het einde van het seizoen automatisch af.

Wijzigen gegevens
Je kunt je eigen gegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer, zelf beheren in de ClubApp op je telefoon of op onze website (na inloggen) in “Mijn profiel”. 
Overige wijzigingen stuur je naar de ledenadministratie of de jeugd-ledenadministratie.

KNLTB-ledenpas

Elk (nieuw) lid heeft een digitale KNLTB-ledenpas in de KNLTB App. Een fysieke pas wordt niet meer verstrekt.

Speelsterkte

Tennisvereniging Duinvliet deelt haar leden volgens een eigen kleurensysteem op niveau. De kleuren, die hiervoor worden gebruikt voor indeelavonden en voor de DuCo, zijn oplopend in sterkte: blauw, groen, geel, oranje, rood en zilver.

Wil je dat je indeling heroverwogen wordt, stuur je vraag dan per e-mail naar de Technische Commissie.