Tennispark en Tennisles

Onze tennisvereniging huurt banen op het Tennispark Duinvliet. Voor meer informatie over het park, ga naar de website van Tennispark Duinvliet. Wil je als niet-lid een “losse” tennisbaan huren? Kijk op de site van het tennispark.
Het park is gesloten met Kerst t/m Nieuwjaarsdag en op Koningsdag (27 april) en op 5 december vanaf 16.00 uur. Voor de exacte data, houd de berichtgeving in de gaten.

Tennisles

Tennis Kreatief verzorgt op Tennispark Duinvliet alle tennistrainingen, ook voor onze vereniging.

Als seniorlid van Tennisvereniging Duinvliet kun je lessen volgen tegen het verenigingstarief. Het lesgeld is voor volwassenen exclusief lidmaatschap en voor jeugd inclusief lidmaatschap. Voor alle jeugd (5 t/m 20 jaar) is les alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap van Tennisvereniging Duinvliet.

Tennis Kreatief bestaat uit een team van gepassioneerde en enthousiaste leraren onder leiding van hoofdtrainer Xander van den Berg. Zij verzorgen het gehele jaar tennislessen op tennispark Duinvliet.

De inschrijving voor de lessen gedurende het zomerseizoen start half januari en het winterseizoen half juni. De lessen van het zomerseizoen starten begin april en de lessen van het winter seizoenseizoen starten begin oktober.

Bespandienst

Als je racket toe is aan een nieuwe bespanning, dan kan je die afgeven bij de bar van het Tennispark.