Tennispark

Onze tennisvereniging huurt banen op het Tennispark Duinvliet. Voor meer informatie over het park, ga naar de website van Tennispark Duinvliet.

Tennisles

Je bent lid, of gaat lid worden, van de tennisvereniging. Je kunt je dan inschrijven voor de tennislessen. Tennis Kreatief is de tennisschool die op Tennispark Duinvliet alle tennistrainingen verzorgt, ook voor onze vereniging.

Als seniorlid van TV Duinvliet kun je lessen volgen tegen het verenigingstarief. Het lesgeld is voor volwassenen exclusief lidmaatschap en voor jeugd inclusief lidmaatschap. Voor alle jeugd (5 t/m 20 jaar) is les alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap van TV Duinvliet (voor meer info bezoek www.tvduinvliet.nl).

Tennis Kreatief bestaat uit een team van gepassioneerde en enthousiaste leraren onder leiding van hoofdtrainer Xander van den Berg. Wij verzorgen het gehele jaar tennislessen op tennispark Duinvliet.

De inschrijving voor de lessen gedurende het zomerseizoen start half januari en het winterseizoen half juni. De lessen van het zomerseizoen starten begin april en de lessen van het winter seizoenseizoen starten begin oktober.