Met u als sponsor kunnen we meer

TV Duinvliet gelooft in een win-win sponsorbeleid. Uw bedrijf kan via onze vereniging een grote doelgroep bereiken. Sponsoring zal niet alleen uw naamsbekendheid onder onze leden vergroten, u kunt ook uw producten en diensten promoten tijdens door ons georganiseerde activiteiten, vooral bij het clubkampioenschap. Ook wordt minimaal drie keer per jaar een digitale nieuwsbrief naar de leden gestuurd, waarin aandacht aan uw producten en diensten kan worden besteed. U kunt kiezen uit 4 sponsorpakketten. Natuurlijk is in overleg met u ook maatwerk mogelijk.

De sponsorinkomsten zijn een welkome aanvulling op onze activiteitenbegroting. Met deze inkomsten kunnen wij extra activiteiten organiseren, mooiere prijzen bieden en de faciliteiten op ons park verder verbeteren voor onze leden.

Eenmaal per jaar organiseren wij een sponsordag waar er, naast tennis onder begeleiding van onze trainers, volop gelegenheid zal zijn om de andere sponsors beter te leren kennen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze gezellige tennisvereniging, stuur dan een mail naar : penningmeester@tvduinvliet.nl

Dit zijn onze sponsoren :