Actueel reserveringsbeleid

01 januari 2023


Reserveringsbeleid
Als uitgangspunt hanteren we dat zoveel mogelijk leden moeten kunnen spelen. Daarnaast willen we wel flexibiliteit bieden aan leden die wat vaker willen spelen of door willen spelen nadat hun gereserveerde speeltijd verlopen is. Daarom geldt het m.i.v. 3 april het volgende reserveringsbeleid:

  • Een lid kan maximaal 3x per week een baan vooruit reserveren (1 tot 6 dagen voor de speeldag).
  • De duur van een reservering is 80 minuten voor een dubbel en 40 of 80 minuten voor een single. 2 aansluitende reserveringen van 40 minuten voor een single tellen als 1.
  • Indelen en training tellen als 1 van de 3 reserveringen. Reden hiervoor is dat door de club voor je wordt ‘afgehangen’ voor deze tijdstippen. Het lesbedrag voorziet in de kosten van de trainer/les, niet in baanhuur.
  • Om zoveel mogelijk leden te laten spelen op de populaire avonden, dinsdag en woensdag, mag je op 1 van deze 2 avonden spelen. Op deze avonden worden alleen dubbels gespeeld met variabele speelduur: om 18:30 speel je 80 minuten, om 19:50 speel je 70 minuten en om 21:00 speel je 90 minuten.
  • Als er op de dag zelf nog banen vrij zijn, dan mag je die reserveren voor enkel of dubbel, ongeacht hoe vaak je al hebt gereserveerd die week.
  • Doorspelen na een reguliere reservering, ind elen ‘s avonds of lessen is toegestaan als er een baan beschikbaar is wanneer je klaar bent. Reserveer dan (opnieuw) in de club-app, of meld het even bij de bar, zodat het parkpersoneel inzicht heeft in wie er speelt. Mocht je op een baan verder willen spelen die nog bezet is, controleer dan eerst of men op die baan niet zelf door wil spelen (anders hebben zij voorrang).

Nieuwscategorieën