Communicatiecommissie

De communicatiecommissie verzorgt en onderhoudt de website en e-mailings van TV Duinvliet. We hebben ons best gedaan om een mooie aantrekkelijke site te maken, waarop men gemakkelijk informatie kan vinden. De webmaster is Jeroen van Eekelen en de web- en nieuwsbriefredacteur is Ellen Vegter-Schnitker.
Nieuwsredacteuren gezocht: Heb je een neus voor interessant nieuws en een creatieve pen? Mail dan naar: webmaster@tvduinvliet.nl. 
Alle nieuws, evenementen en mededelingen worden via de website aangekondigd. Het is dus de moeite waard om de website in de gaten te houden! Daarnaast komt er regelmatig een nieuwsbrief, die ook per mail verzonden wordt. De webredactie verzorgt alle mailings naar de leden dus geef je juiste emailadres door aan: webmaster@tvduinvliet.nl
Ook is het nieuws op Facebook te volgen. Zorg dat je onze facebook pagina liket! Facebook TV Duinvliet
De webredactie publiceert het nieuws dat aangeleverd wordt door trainers en commissies. Het nieuws wordt nog leuker met input van de leden. Heb je leuke foto’s, een spannende wedstrijd gezien tijdens de competitie of op tennisvakantie geweest? Mail je verhaal naar webmaster@tvduinvliet.nl.
jeroen
Webmaster: Jeroen van Eekelen