Test-aanmeldformulier

Aanmeldingsformulier T.V. Duinvliet

 • Door het invullen en versturen van dit formulier meldt u zich aan voor het lidmaatschap van Tennisvereniging Duinvliet. De door u ingevulde gegevens worden ook ter beschikking gesteld aan de KNLTB. Het zomer- en jaarlidmaatschap wordt tot wederopzegging aangegaan. Zodra u als lid aangenomen bent, ontvangt u daarover bericht. Voor het verschuldigde contributiebedrag vermeerderd met € 20 inschrijfgeld ontvangt u een factuur.
  Opzegging kan alleen per verenigingsjaar en dient vóór 1 december schriftelijk te zijn ontvangen door de Ledenadministratie.
  Winterlidmaatschap eindigt elk jaar automatisch
  Wij nemen alleen winterleden aan als daar plaats voor is. Daarom dient u zich elk jaar opnieuw aan te melden als winterlid.
  Omdat er nogal wat administratieve handelingen moeten worden verricht bij aanname, vragen wij u onderstaande gegevens en een digitale pasfoto aan ons te verstrekken. Het aanmaken van de KNLTB ledenpas en verdere verwerking bij het verlenen van het definitieve lidmaatschap kan dan snel plaatsvinden.

  Velden met een * zijn verplicht.
 • Senioren

 • Jeugdtraining

 • Aanvullende vragen

 • Graag willen wij ook nog het een en ander weten over uw tenniservaring en mogelijke andere wensen. Wilt u zo vriendelijk zijn om onderstaande vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden?
 

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X