Update coronavirus: geen tennis tot en met maandag 6 april as.

Update 15 maart:
eerder vanmiddag heeft het kabinet besloten alle sportclubs te sluiten tot en met 6 april a.s. Voor onze vereniging betekent dit dat er niet getennist kan worden tot en met 6 april a.s. Het tennispark is dicht.

Dit betekent ook dat het eerste weekeinde van de Voorjaarscompetitie komt te vervallen. Alle andere activiteiten, toernooien en bijeenkomsten van de KNLTB zijn afgelast.

Op dit moment is niet bekend wat er na 6 april zal gebeuren. Wij blijven de ontwikkelingen volgen en zullen jullie berichten als er nieuws is.

Het Bestuur

Bericht 12 maart:
de ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaan snel. In vervolg op de maatregelen van de Nederlandse regering heeft de KNLTB vanmiddag een advies uitgebracht om alle sportevenementen en bijeenkomsten af te gelasten tot en met 31 maart a.s. Voor T.V. Duinvliet betekent dit het volgende:

  • De ALV morgenavond, 13 maart, wordt uitgesteld. We gaan een nieuwe datum bepalen later dit jaar.
  • Het invitatie dubbeltoernooi komende zaterdag, 14 maart, vervalt.
  • De competitie info-avond en clinic op vrijdag 27 maart as. vervalt. De TC zal alle aanvoerders de benodigde informatie verstrekken.
    N.B. Op dit moment heeft de KNLTB nog geen besluit genomen over de voorjaarscompetitie.
  • Het lentetoernooi voor seniorleden en jeugd op 29 maart as. vervalt. Mogelijk kunnen we hiervoor een andere datum vinden.

Het tennispark blijft gewoon open en we kunnen blijven tennissen. Ook de EnCo gaat door zoals gepland. Neem op het park de bekende hygiëne maatregelen in acht, zoals geen handen schudden en goed handen wassen.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen, als er aanleiding toe is komen we met een nieuwe update

Het Bestuur

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X