Een dagje ABN-AMRO toernooi

Voor alle Duinvliet leden die nu eindelijk wel eens willen weten hoe het nu echt moet, dat tennissen, en omdat de deelnemers aan dit uitje de vorige jaren erg enthousiast waren, organiseren we weer:

Een dagje ABN-AMRO World Tennis toernooi
VRIJDAG 16 februari 2018 van 11.00 tot 18.00 u.

Er worden kwart finales gespeeld, zowel heren enkel als herendubbel. Je ziet in ieder geval drie partijen. Verder zijn er in het Ahoy allerhande activiteiten. Kortom, we komen de dag wel door.

De kosten van dit alles in Ahoy zijn ongeveer € 45.00 p.p. en we kunnen als groep voor ongeveer € 10.00 p.p. naar Rotterdam reizen met de NS.

Natuurlijk gaan we er met z’n allen wat leuks van maken en sluiten we na afloop de dag af met een gezellig diner in Rotterdam.

Natuurlijk gaan we er met z’n allen wat leuks van maken en natuurlijk gaan we na afloop gezellig uit eten. De kosten van ons TV-Duinvliet arrangement zijn nog niet bekend.

Geef je op bij Jan Slingerland of Albert-Jan Tamboezer.
Opgeven graag vóór 15 november i.v.m het bestellen van de kaarten (het begint al aardig vol te raken en we willen natuurlijk graag bij elkaar zitten)

Om een beetje een idee te krijgen van wat je kunt verwachten klik hier voor het programma van het toernooi. In het enkelspel zullen Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Nick Kyrgios, Jo-Wilfried Tsonga en Robin Haase deelnemen.

image

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X