Dubbel Clubkampioenschappen voor de jeugd

winnaars rood Amy 2e prijs en Bo (rechts) 1e prijs

Op een zonovergoten zondag op 1 juli zijn ruim 35 kinderen de strijd met elkaar aangegaan op de tennisbaan. Het was een heel geslaagde dag met in de ochtend de kinderen uit Rood en Oranje die erg leuke dubbelpartijtjes speelden.

Na een verkoelend ijsje konden we Bo van Abbeve feliciteren met een beker voor de eerste prijs in Rood en ging Amy van Kampen naar huis met een medaille voor de tweede prijs. Tegelijkertijd streden 5 jongenskoppels en 2 meisje om de titel dubbel clubkampioen bij Oranje. Twan Rood en Will Cietak gingen met de beker naar huis en Daan Roord en Ivar Woudwijk wonnen de tweede prijs. Goed gedaan & Gefeliciteerd!

De middag waren alle banen van de club voor kinderen van Groen en dat werden hele mooie en spannende partijen. Wat een leuk tennis om naar te kijken. De ouders genoten van hun kinderen en de zon op het terras. Om 17.00 uur sloten we zongebruind af met een finale tussen 
Olivier Hilbrand en Thijmen Jansen tegen Floris van Daalen en Adem Shaw die heel mooi tennis lieten zien. Olivier en Thijmen wonnen de beker! Gefeliciteerd jongens.

Winnaars Oranje vlnr Twan Will 1e prijs Daan Ivar 2e prijs
Winnaars GROEN vlnr Olivier Thijmen Floris Adam

 

Onthoud vast zondag 9 september , want dan kunnen alle kinderen meedoen aan de jeugd enkelkampioenschappen. Binnenkort volgt meer informatie in de mail.

De Jeugdcommissie

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X