Actueel Corona-beleid

20 december 2021
Tot 10 januari (of volgende persconferentie) mag er wel gedubbeld worden tot 17:00 uur. De horeca is dicht (m.u.v. toiletten) en indelen overdag heeft geen doorgang.


28 november 2021
Coronamaatregelen  
Trainingen
Door de nieuwe corona-maatregelen en de oplopende besmettingscijfers is besloten dat alle jeugdtrainingen worden uitgesteld, zowel de trainingen overdag als ‘s avonds. Voor de senioren geldt dat alleen de avondtrainingen vanaf 17:00 uur niet doorgaan. Vanuit Tennis Kreatief ontvang je hierover een aparte mail met nadere informatie en de wijze waarop lessen worden ingehaald.

Indelen en vrijspelen
Een baan reserveren kan alleen tot 17:00 uur en de indeelavonden gaan niet door. Indelen overdag gaat wel door.

Horeca
Om (uiterlijk) 17:00 uur sluit bar en terras en je moet je QR-code tonen.

Beste leden,

Vanaf woensdag 28 april vervalt de avondklok. We beschikken dan weer over de normale baancapaciteit. 

Als uitgangspunt hanteren we dat zoveel mogelijk leden moeten kunnen spelen. Daarnaast willen we wel flexibiliteit bieden aan leden die wat vaker willen spelen of door willen spelen nadat hun gereserveerde speeltijd verlopen is. Daarom geldt vanaf 28 april het reserveringsbeleid van voor de avondklok:

  • Een lid kan maximaal 3x per week een baan vooruit reserveren (1 tot 6 dagen voor de speeldag).
  • De duur van een reservering is 80 minuten voor een dubbel en 40 of 80 minuten voor een single. 2 aansluitende reserveringen van 40 minuten voor een single tellen als 1.
  • Indelen en training tellen als 1 van de 3 reserveringen. Reden hiervoor is dat door de club voor je wordt ‘afgehangen’ voor deze tijdstippen. Het lesbedrag voorziet in de kosten van de trainer/les, niet in baanhuur.
  • Als er op de dag zelf nog banen vrij zijn, dan mag je die reserveren voor enkel of dubbel, ongeacht hoe vaak je al hebt gereserveerd die week.
  • Om zoveel mogelijk leden te laten spelen op de populaire avonden, dinsdag en woensdag, mag je op 1 van deze 2 avonden spelen. Op deze avonden worden alleen dubbels gespeeld.
  • Doorspelen na een reguliere reservering, indelen ‘s avonds of lessen is toegestaan wanneer er een baan beschikbaar is wanneer je klaar bent. Reserveer dan (opnieuw) in de club-app, of meld het even bij de bar, zodat het parkpersoneel inzicht heeft in wie er speelt. Mocht je op een baan verder willen spelen die nog bezet is, controleer dan eerst of men op die baan niet zelf door wil spelen (anders hebben zij voorrang).

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat dit dan weten via bestuur@duinvliet.nl of spreek ons aan op de club!   

Met vriendelijke groet,
het bestuur