Banenschema winter 2018-2019

Winterseizoen – 1 oktober tot 1 april

In verband met de Enco, zijn er de komende 3 zaterdagen beperkt banen beschikbaar. Op het schema hieronder zie je de banen en tijden waarop afgehangen kan worden.

LET OP: op werkdagen zijn van 15:00-19:00 jeugdtrainingen op baan 1 t/m 4. Omdat niet alle overige banen dan verhuurd zijn, kan er meestal toch vrijgespeeld worden. Vraag dan aan de bar op welke baan je kunt spelen. OP WOENSDAG van 17:00-19:00 ZIJN ALLE BANEN BEZET.

S=Senior, SI=Senior-Indeling(op sterkte), DUCO=Dubbel-competitie

Indelen
In het winterseizoen zijn ten behoeve van het indelen op maandag- en vrijdagavond de vrijspeelbanen gereserveerd van 19.00 Р21.00 uur. Leden die zich opgegeven hebben voor het indelen en ook ingedeeld zijn, hebben dus gedurende die periode voorrang. Dit betekent dat er in die periode geen vrijspelen mogelijk is. Wil je dus spelen, geef je dan op via indelen@tvduinvliet.nl. Voor maandagavond moet je opgave uiterlijk voor 20.00 uur op zondag binnen zijn. Voor vrijdag uiterlijk voor 20.00 uur op donderdag.
Wie zich opgegeven heeft, krijgt bericht of hij/zij tot de gelukkigen behoort. Bij grote drukte kan je wel eens teleurgesteld worden. Mocht je een keer niet ingedeeld kunnen worden, dan ben je de volgende keer als eerste aan de beurt.