Kleurensysteem

 

Kleuren systeem voor het indelen.

T.V. Duinvliet gebruikt een kleurensysteem om de leden in te delen naar sterkte. De kleuren worden gebruikt voor indeelavonden en voor de Duco. Aan het begin van het zomerseizoen wordt aan alle leden een kleur toegekend door de technische commissie in overleg met hoofdtrainer Xander van den Berg en de overige trainers. De kleur hangt af van het dubbelspelniveau van de leden (technische vaardigheden en spelinzicht) en wordt zichtbaar gemaakt door een stip op de KNLTB pas. De kleuren zijn, oplopend in sterkte: blauw, groen, geel, oranje, rood en zilver.

Als leden het niet eens zijn met de toegekende kleur of tijdens het seizoen in aanmerking willen komen voor een hogere kleur, dan kunnen zij dat kenbaar maken in een email naar tc@tvduinvliet.nl.

Voor spelers die les hebben, zal de technische commissie aan de trainer vragen bij de volgende training de speler extra goed te observeren om dan, in overleg, de kleur al dan niet te veranderen.

Voor spelers die geen les hebben, kan een (indeel)avond worden aangewezen waarbij de technische commissie en/of één van de trainers aanwezig zal zijn om het spelniveau nogmaals te observeren.

Het resultaat wordt per email aan de speler meegedeeld, de technische commssie zal ervoor zorgen dat de de sticker op de KNLTB pas wordt vervangen.