Jeugdlid worden

Indien je jeugdlid wordt van TV Duinvliet zitten de kosten van de lessen verwerkt in de contributie. Het jeugdzomerlidmaatschap loopt van 1 april t/m 30 september. De vereniging gaat vanaf april 2016 nauw samenwerken met het Park Duinvliet en wij zullen proberen ook voor de winter een goede oplossing te vinden voor de jeugdspelers. Meer hierover zal vanaf juni/juli 2016 bekend worden.
Als jeugd kun je lid worden in het jaar dat je 6 wordt. Wij hanteren bij aanname de volgorde van aanmelding, maar zorgen daarbij voor een evenwichtige leeftijdsopbouw, en hanteren de regeling dat familieleden voorgaan in de aannameprocedure. Indien het maximum aantal jeugd is bereikt, word je op de wachtlijst geplaatst.
Indien de contributie is voldaan mag je 2x per week trainen. Uiteraard mag je ook 1x per week komen trainen, de kosten voor de contributie blijven echter hetzelfde. Wil je meer dan 2x komen trainen dan kan dat uiteraard ook, maar dan zijn er wel extra kosten aan verbonden.(op aanvraag)  Je geeft je voor iedere training op en bent daarna ook verplicht te komen/af te melden. De training is niet vrijblijvend.
Als jeugdlid kun je meedoen met het spelen van competitie. Dit houdt in dat je in teamverband wedstrijden speelt tegen andere verenigingen in de periode april/mei/juni. Dit kan zijn in een meisjes-, jongens- of een gemengd team.
Naast het volgen van lessen mag je als jeugdlid vrijspelen. Dit kan ’s middags en in het weekend.(volgens banenschema)
De jeugdcommissie organiseert voor alle jeugd regelmatig leuke evenementen/ toernooitjes waaraan je mee kunt doen.

Vragen mail naar Jeugd@tvduinvliet.nl

Meer informatie over lidmaatschap en contributie

Hier vind je het aanmeldformulier