Openingstoernooi geslaagd!

Het was volle bak op het openingstoernooi op vrijdagavond 31 maart. Ruim 55 mensen deden mee aan deze zeer geslaagde avond. De stemming was goed, het weer was goed en het tennis was goed.

Xander had voor de indeling een systeem met kaarten bedacht dat ik moest uitleggen, maar voor mij was het hogere wiskunde. Daarop deed Xander het maar zelf en mijn persoonlijke ervaring is dat ik een heel leuke tennisavond heb gehad.

Gelukkig zag ik heel veel nieuwe gezichten, en ik had de indruk dat die nieuwkomers een prima avond hadden. Na het tennis volgde de trekking van de loterij, onkreukbaar uitgevoerd door mijn charmante assistente An Dreijer. Hoofdprijs was een enorme emmer met een weggooibarbecue, plus alles wat daar maar bij nodig is. De gelukkige winnaar was Nanda van Gelder. En laat die nou helemaal de tuin daarvoor hebben!

Verrassend was ook dat namens het bestuur op deze laatste dag van maart bekendgemaakt werd dat iedereen die dit jaar lid was geworden, zich de volgende ochtend, dus de eerste dag van de nieuwe maand, tussen 8 en 9 in het clubgebouw kon melden, en dan de helft van hun contributie zou terugkrijgen. Mooie geste! Deze avond smaakte naar meer tennis, zeker toen als afsluiting door Manja en Xander, nog een laatste rondje werd aangeboden.

RR

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X