Jeugd Dubbel Clubkampioenschappen – juni 2017

In de week van 19 t/m 24 juni werden ’s middags de Dubbel Clubkampioenschappen voor de jeugd gespeeld.
We genoten van heerlijke temperaturen, dus extra waterpauzes waren een must. De kinderen in de categorie Rood speelden op woensdag en vrijdag in teams en ging voldaan na een ijstraktatie en met een leuke bellenblaas naar huis.

Adam, Floris, Doortje, Maja, Fleur, Finn, Kay, Roemer, Renzo, Ben, Bauke en Mats.
(v.l.n.r)


In de categorie oranje (t/m 9 jaar) groen (t/m 13 jaar) en geel (vanaf 13/14 jaar) speelden spannende dubbelpartijen die uiteindelijk op zaterdag eindigden in finales. Donderdag bleek nog een spannende dag met onweer en regen, waardoor we de partijen wat later op de middag speelden. Dank iedereen voor jullie geduld!
Zaterdag wonnen Bauke & Renzo overtuigend de finale van Doortje & Maja in categorie Geel. Een spannende finale in de categorie Groen tussen Fleur & Kay en Adam & Floris leidde tot 2 tie-breaks…het publiek, dat in grote getale was komen kijken, kreeg een ware finale te zien. Adam & Floris wonnen uiteindelijk de beslissende tie-break.
Tot slot speelden Finn & Roemer in de categorie oranje tegen Ben & Mats. Ook zei speelden heel spannende rally’s. Finn & Roemer werden de winnaars.
Alle finalisten kregen een medaille voor hun mooie prestatie.
Geel:  1e prijs: Bauke & Renzo
           2e prijs: Doortje & Maja

Groen: 1e prijs: Adam & Floris
              2e prijs : Fleur & Kay

Oranje: 1e prijs: Finn & Roemer
               2e prijs : Ben & Mats

 

Kom tennissen bij Tennisvereniging Duinvliet!

X