Kleurensysteem

 

Kleuren systeem voor het indelen.

TV Duinvliet gebruikt een kleurensysteem om de leden in te delen naar sterkte. De kleuren worden gebruikt voor indeelavonden en voor de duco. Aan het begin van het zomerseizoen wordt aan alle leden een kleur toegekend door de hoofdtrainer Xander van den Berg, in overleg met de trainers. De kleur hangt af van het dubbelspelniveau van de leden (technische vaardigheden en spelinzicht) en wordt zichtbaar gemaakt door een stip op de KNLTB pas. De kleuren zijn, oplopend in sterkte: blauw, groen, geel, oranje, rood en zilver.

Als leden het niet eens zijn met de toegekende kleur of tijdens het seizoen in aanmerking willen komen voor een hogere kleur, dan kunnen zij dat kenbaar maken in een email  naar trainer@tvduinvliet.nl.

Voor spelers die les hebben, zal de trainer bij de volgende training de speler extra goed observeren om dan, in overleg met Xander, de kleur al dan niet te veranderen.

Voor spelers die geen les hebben, zal een indeelavond worden aangewezen waarbij Xander of één van de trainers aanwezig zal zijn om het spelniveau nogmaals te observeren. Dit zal altijd op een vrijdagavond zijn en meerdere keren per jaar kunnen gebeuren, afhankelijk van de aanvragen. De speler moet dan wel zorgen op de aangewezen vrijdag bij het indelen te zijn.

Het resultaat wordt per email aan de speler meegedeeld.Daarbij zal ook worden aangegeven hoe de sticker op de KNLTB pas zal worden vervangen (door de trainer of door de ledenadministratie).

Spelers die na 1 april lid worden, zal worden gevraagd op de aangewezen indeel-avond mee te spelen, zodat een kleur kan worden toegekend.